Ganda Spindle Kepala Alat Pneumatic Changer 1325 Mesin Ukiran Kayu Cnc / Mdf Cnc Router

Katerangan pondok:

Spindle penyejukan hawa ganda, sapertos alat pangubah otomatis saderhana.

Taiwan TBI bal screws, HIWIN rel pituduh pasagi, precision tinggi, bearing beban badag sarta ngajalankeun stabil.

Gantry-iinditan, kuat, dipercaya jeung stabil, non-deforming, akurasi locating tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

1) Ganda hawa cooling spindle, kawas alat otomatis changer basajan.
2) Taiwan TBI bal screws, HIWIN rel pituduh pasagi, precision tinggi, bearing beban badag sarta ngajalankeun stabil.
3) Gantry-iinditan, sturdy, dipercaya jeung stabil, non-deforming, akurasi locating tinggi.
4) Y sumbu ngagunakeun servo / stepper motor drive, pilih cocog pikeun mastikeun gerakan lemes.
5) Sistim kontrol DSP, kalawan U disk sadia tur teu kedah komputer (bisa sagemblengna kaluar-garis operasi. ), Eta nyadiakeun kamerdikaan tinggi na genah gede pikeun operasi.
6) Kamampuhan unik pikeun ngahemat sababaraha titik asal dina sababaraha workpieces.
7) Taya ukiran saw-huntu, undersurface lemes, kontur kabaca, ku spindle kakuatan tinggi.
8) Otomatis néangan sistem titik aslina, cara nu sae pikeun ngaronjatkeun effeciency gawé.
9) Kasaluyuan ageung tina software gambar, sapertos Type3, artcam sareng CAD atanapi CAM anu sanés.
10) méja vakum bisa ngarojong bahan tina ukuran béda éféktif.

Aplikasi

* Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.

* Produk kai: kotak sora, lemari kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, instrumen.

* Plat processing: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe, PEHD jeung sanyawa karbon dicampur lianna.

* Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, palastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

Konfigurasi Utama

Katerangan

Parameter

Modél UW-1325P-2
Daérah gawé 1300 * 2500 * 200mm (Customizable)
Méja Tabel vakum sareng pompa 7.5kw / 380V, super adsorption
Spindle Changsheng / HQD hawa cooling spindle 6kw * 3
Inverter Opat dina hiji inverter, sateuacana ngamimitian
Motor jeung supir Leadshine 1300W servo motor jeung supir
Sistim kontrol Sistim kontrol Weihong kalawan layar badag
X, sumbu Y X, Y sumbu ngadopsi 1.5m rak hélik
sumbu Z Z sumbu ngadopsi TBI-2510 ball screw
Rel liniér X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rail linier
Pangurangan Réduksi Motovario Perancis
Sistim lubrication minyak Sistem pelumasan minyak otomatis
Ngumpulkeun lebu 5.5kw / 380V kolektor lebu sareng dua kantong
Otomatis unloading Bahan push maju otomatis + panyabutan lebu sekundér saatos ngolah
Voltaseu 380V (Customizable)
Awak mesin Awak mesin beurat 3.5m, sealing struktur pelat logam kalawan gantry kandel
Ukuran mesin 3600 * 2200 * 1950mm
Beurat bersih 2600 kg

Jieun tampilan produk

1311

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami